Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2010

Το όπλο παρά πόδας, Νίκο Λαζαρόπουλε!!



Λέγεται (και σωστά) ότι οι μάχες πρέπει να δίνονται άσχετα από το αποτέλεσμα τις εκλογικής διαδικασίας... γιατί τα παλικαριά δεν πρέπει να λυγίζουν άσχετα εάν έχουν απέναντι τους το πολιτικό παρακράτος, τους δειλούς, τους αποστάτες.... Αλλά και αυτούς που “ναι μεν ονομαστικά είναι συνορκοι στο πολιτικό σου αγώνα αλλά στην πράξη κάνουν προσωπικό αγώνα για το σταυρό αντί για το συνδυασμό” Πολλά μπορούν να ειπωθούν για την ήττα  (που έως ενός σημείου είναι κατανοητή σε μια περιοχή που παραδοσιακά ψήφιζε ΠΑ.ΣΟ.Κ, ΣΥ.ΡΙΖ.Α και Κ.Κ.Ε Α.Ε κατά 60%) αλλά η πικρία παραμένει διότι:

1.    To ήθος που αντιπροσωπεύει ο Νίκος Λαζαρόπουλος έχασε από το πολιτικό αμοραλισμό που γνήσιο τεκνό αυτού είναι η Μαρία Ανδρούτσου.

2.    Έχασε ο Δήμαρχος των Έργων  (με ευθύνη κυρίως του μέσου δεξιού ψηφοφόρου που απείχε από τις εκλογές) από την υποψήφια που κατέβηκε χωρίς ένα σαφές πολιτικό πρόγραμμα για την προσεχή  τετραετία.

3.    Η οργανωμένη βάση  της ΝΔ “ακούγεται” έπειτα από “γραμμή” των
Kύριων Κάππα και Γιαννόπουλου αλλά και της Κυρίας Ρόζου είτε έμεινε σε αδράνεια είτε ψήφισε την (Προστάτιδα των μεταναστών) Ανδρούτσου. Δεν είναι τυχαίο ότι η “ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ” (Κάππας, Ρόζου και Γιαννόπουλος) πρόσκειται στην Ντόρα Μπακογιάννη (που στήριξε ΚΑΜΙΝΗ στο Δήμο Αθηναίων) και σαφώς θα είχαν πάρει πολιτικές οδηγίες για αυτό ανάλογες με το Δήμο Αθηναίων.

4.    Διότι ο μέσος πασοκτζής αντί να ψηφίσει τον ευπατρίδη πολιτικό, Kύριο Παπαδακάκη, εκ του ΠΑ.ΣΟ.Κ (αντί του “Κάκου” δεξιού ΝΙΚΟΥ ΛΑΖΑΡΟΠΟΥΛΟΥ)  ΠΗΓΕ και ψήφισε την κομματική Κολαούζο του Τζέφρυ που προέρχεται πολιτικά από το σύστημα που χρέωσε οικονομικά το Έθνος και το οδήγησε στο μνημόνιο.

5.    Ο Κόσμος του ΑΓ. Δημήτριου φάνηκε, δυστυχώς, να μην ανησυχεί  με την πρόθεση (εκδηλώσεις πολιτισμού στην πόλη μας υπέρ του πακιστανικού  “πολιτισμού”) της Ανδρούτσου να αλλοιώσει το εκλογικό σώμα κάνοντας “κολεγιά” με τους  Παπανδρελληνες στο παρόν για να την εκλέξουν στο μέλλον εκ νέου Δήμαρχο οπού η πλειοψηφία αυτών βάση του νομού Ραγκούση θα έχει κλείσει πενταετία και θα έχει το δικαίωμα του εκλέγεσθαι.  Δεν κατάλαβαν οι Έλληνες ότι "έρχεται" και στην Πόλη μας, η κατάργηση της Λαϊκής Κυριαρχίας και η αντικατάσταση αυτής από ένα κύμα εθνο-μηδενισμού που πρεσβεύουν οι “ρηγάδες” του ψηφοδελτίου Ανδρούτσου.

6.    Πάρα το δυναμικό παρόν των ψηφοφόρων του ΛΑ.Ο.Σ στην πόλη μας υπέρ του πατριώτη ΝΙΚΟΥ ΛΑΖΑΡΟΠΟΥΛΟΥ (και καταγόμενου εκ Αρκαδίας) από την αρχή (δήλωση στήριξης του συνδυασμού από τον Άδωνι Γεωργιάδη και τον Άρη Σπίνο) μέχρι το τέλος (στην εκλογική διαδικασία) δεν ήταν δυνατόν να αλλάξει ο συσχετισμός δυνάμεων... παρότι μέχρι και την τελευταία στιγμή έγινε προσπάθεια (και με τη βοήθεια του εθνικά ευαίσθητου ΑΡΓΥΡΗ ΣΙΔΕΡΗ που προθυμοποιήθηκε μέσω του δημοφιλούς blog http://www.skeftomasteellhnika.blogspot.com/ να δημοσιοποιήσει το δίλλημα των εκλογών στην μεγάλη μάζα του εκλογικού σώματος) να ενημερωθεί ο κόσμος.

Από εδώ και περά, ΝΙΚΟ ΛΑΖΑΡΟΠΟΥΛΕ, θα πρέπει να ακούσεις την φωνή της Βάσης της Δεξιάς (αλλά και του πατριωτικού ΠΑ.ΣΟ.Κ της Πόλης μας)  που βρισκόταν χτες (15/11/10) έξω από το εκλογικό σου κέντρο και ζήταγε να συνεχίσεις να είσαι ασυμβίβαστος από την θέση της αντιπολίτευσης πλέον (πάντα με το όπλο παρά πόδας) και να αρχίσεις  πόλεμο εναντίων των πολιτικών αλητών (Κάππας, Ρόζου, Γιαννόπουλος) που στοχεύοντας στο πολιτικό τους αύριο ξεπουλήθηκαν πολιτικά στην Δήμαρχο Προστασίας του Πακιστανού Πολίτη. Εάν δεν μπορείς εσύ και οι άνθρωποι σου μόνοι σας απλά ζητήστε την βοήθεια μας και πάλι και  θα είμαστε δίπλα σας σαν Μπραχαμιώτες, σαν ΛΑ.Ο.Σ  και σαν ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ (αφού η επίσημη ΝΔ σε πούλησε και πέταξε «Λεύκη Πετσέτα» στο Δήμο μας) θα σταθούμε δίπλα σου για να μην γίνει ο Άγιος Δημήτριος, Άγιος Παντελεήμονας...

Οχετός ύβρεων από τα «παπαγαλάκια» της Ανδρούτσου. Χαίρονται για την νίκη Μπουτάρη και Καμίνη!

Οχετό ύβρεων εκτοξευουν τα «παπαγαλάκια» της Ανδρούτσου μετά την νίκη της στις δημοτικές εκλογές εναντίον των πολιτικών της αντιπάλων. Αυτή την φορά το εκτελεστικό της όργανο είναι ο Χρήστος Πιπίνης.

Πριν απαντήσουμε στα εξωφρενικά που λέει το λιβελογράφημα  «ΙΜΑΤΖΙΝΙΣΤΑΣ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΕΝΩΘΕΙΤΕ!», θέλω να έχετε στο μυαλό κάποιες σκέψεις πριν μπούμε στην ουσία:
1.    Γιατί ονομάζει το άρθρο του «ΙΜΑΤΖΙΝΙΣΤΑΣ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΕΝΩΘΕΙΤΕ!» και δεν λέει «ΖΑΠΑΤΙΣΤΑΣ(ή ΣΑΝΤΙΝΙΣΤΑΣ) ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΕΝΩΘΕΙΤΕ!»; Δεν θα ήταν ποιο πολίτικα τίμιο να πει «Εαμο-βούλγαροι, συμμορίτες του Άγιου Δημήτριου, ενωθείτε»;
2.    Γιατί πάει να ταυτιστεί ο Πιπίνης με το ΠΑ.ΣΟ.Κ; Εκφράζει ο Πιπίνης και η Ανδρούτσου το ΠΑ.ΣΟ.Κ του Ανδρέα Παπανδρέου; H πολιτική σέχτα "imagine" πιστεύει στις έννοιες της Λαϊκής Κυριαρχίας και της Εθνικής Ανεξαρτησίας;… Γιατί δεν λέει ντόμπρα και σταράτα ο Πιπίνης ότι δεν είναι ΠΑ.ΣΟ.Κ αλλά Αριστερός που μαζί με την ομάδα imagine καπέλωσαν το τοπικό ΠΑ.ΣΟ.Κ (και ξεγέλασαν το κόσμο του ΠΑ.ΣΟ.Κ) για να ΑΛΩΣΟΥΝ την Δημαρχία;

Μιλάει για παραγοντισμό του ΙΚΑτρικού κατεστημένου υπονοώντας το Νίκο Λαζαρόπουλο και το Μανώλη Παπαδακακη. Ρωτάμε το Πιπίνη, Θα ήξερε κάνεις την Ανδρούτσου εάν δεν ήταν συγγενής εξ αγχιστείας του επί πολλά χρόνια  Δημάρχου Παντελή Ειρηνακη (που την πριμοδότησε εκλογικά);  Ασχολήθηκε με κανένα άλλο υποψήφιο Δήμαρχο του ΠΑ.ΣΟ.Κ στην Β’ Αθηνών η εφημερίδα του ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ παρακράτους, η Ελευθεροτυπία (http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=215458); Θα ήξερε κάνεις στην Χαρίλαου Τρικούπη την Ανδρούτσου εάν συγγενικός της ΠΡΟΣΩΠΟ δεν ήταν ο εξ απορρήτων τέως Υπουργού (εκ ΑΡΚΑΔΙΑΣ) του ΠΑ.ΣΟ.Κ;
Λοιπόν ας μην πιάνει στο στόμα του ο Πιπίνης το Νίκο Λαζαρόπουλο και το Μανώλη Παπαδακακη που έχουν υπηρετήσει αυτή την πόλη με την επαγγελματική τους ιδιότητα αφιλοκερδώς σε εποχές που δεν είχαν κάποια πολιτική φιλοδοξία…. Είναι ΑΙΣΧΟΣ και ΟΝΕΙΔΟΣ,  να αφήνει τέτοια κριτική να βγαίνει δημόσια το «Μαράκι» (όπως παραδέχεται ο Πιπίνης ότι την λένε στον Άγιο Δημήτριο) επειδή θέλει να «ψηλώσει» με το ρίχνει «λάσπη»… μέσω ιματζιναραιων!!!!!

Μιλάει ο Πιπίνης για «δεκαπενταμελή πιτσιρίκια» στο ψηφοδέλτιο της Ανδρούτσου, λες και είναι προσόν για μια Πόλη να έχει «μαθητευόμενους μάγους» να εκτελούν τα υπεύθυνα καθήκοντα του Δημοτικού Σύμβουλου!!! Και για να δείτε ποια πολιτική μαφία υποστηρίζει την Ανδρούτσου… που είναι γνωστό ότι ανήκει στην Αριστερά και όχι στο ΠΑ.ΣΟ.Κ…. χαίρονται που νίκησε ο Μπουτάρης και ο Καμίνης!!!!!! (έχει κάποια σχέση αυτό με τον Άγιο Δημήτριο;)
Πιπίνη, μην ανησυχείς αγόρι μου! Eίμαστε έτοιμοι για μαραθώνιο και όχι για σπινταρίσματα.. όποτε δεν μας τρομάζουν τα βράχια διότι ξέρουμε το προορισμό μας…