Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2010

Πολιτικές Γελιογραφίες Μπραχαμίου (Μέρος 3ο)

Για να κανουμε και λίγο πλακα με το Κυριακίδη....










Mαρία Ανδρούτσου: H πολιτικός "δεν ξέρω, δεν είδα".

Τελικά μας δουλεύει ψιλό γαζί η Ανδρούτσου. Έχει καταντήσει τόσο προκλητική η νέα Δήμαρχος του Αγίου Δημήτριου που "βάζει" το "δεδηλωμένο" προπαγανδιστή της αλλά και εκπρόσωπο τύπου της πολιτικής σέχτας "imagine" να λέει στο site της ομάδας "του" ότι δεν "σημαίνει ότι η Ανδρούτσου σαν υποψήφια του ΠΑ.ΣΟ.Κ θα πρέπει να συμφωνεί με το μνημόνιο".......



Μπούρδες! Μπούρδες!! Μπούρδες!!!

Δεν ήξερε η Ανδρούτσου ότι λεφτά δεν υπήρχαν; Δεν ήξερε η Ανδρούτσου ότι θα ερχόταν ένα "μνημόνιο" με δεδομένο το χρέος της Ελλάδας το 2009; Γιατί δεν είπε στην Κ.Ε του ΠΑ.ΣΟ.Κ ΤΙΠΟΤΑ; Γιατί άφηνε το Τζέφρυ να τάζει "λαγούς με πετραχείλια"; Eίναι υπεύθυνη εφόσον σε επίπεδο κοινωνίας και Κ.Ε του ΠΑ.ΣΟ.Κ δεν είπε τίποτα (κατα την προεκλογική περίοδο του 2009) και σε κανέναν για την πραγματική κατάσταση της χώρας αλλά ούτε έκρινε το Τζέφρυ που παρέδωσε το Έθνος στους ξένους τοκοφλύφους! Και μας ζητάει να μην την βλέπουμε ως κολαούζο του Τζέφρυ! 

Μπορεί κάποιος ηλίθιος (γιατί υπάρχουν πολλοί ) να το ισχυρίζεται αυτό αλλά δεν μπορεί η 58 χρονών δήμαρχος να μας λέει ότι δεν έβλεπε τα σημάδια πολιτικής κόπωσης σαν δημοτική σύμβουλος στην δημαρχία Ειρηνάκη όπως ισχυρίστηκε εμμεσως στο μπλογκ της "εναλλακτικής κίνησης πολιτών"! Και ευτυχώς ο Στράτος Μόρφης την "έβαλε" στην θέση της!