Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2010

“Μανούλα” στην Προπαγάνδα η Ανδρούτσου!



Ευχαριστεί η Μαρία Ανδρούτσου το Βασίλη Καρδάση στο μπλογκ mazinotia (http://mazinotia.blogspot.com/2010/10/blog-post_8688.html) για τα καλά του λόγια για αυτήν στο άρθρο του στην Ελευθεροτυπία (http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=215458).

- Μονό που δεν πιάνονται τα καλά λόγια, Μαρία, διότι ο Καρδάσης δεν είναι "ουδετερος" αλλά υποστηρικτής εδώ και καιρό του συνδυασμού σου. Φαίνεται παράξενο που ξαφνικά βρήκε βήμα λίγες μέρες πριν τις εκλογές σε μια μεγάλη εφημερίδα να μιλήσει υπέρ σου. Δεν μπορεί "Γιάννης πίνει, Γιάννης κερνάει"!

Αλλά Κύριε Καρδάση το Μπραχαμι έγινε όπως το περιγράφεται την τρέχουσα τετραετία; ..διότι το ΠΑ.ΣΟ.Κ κυβερνάει την Πόλη μας εδώ και 30 χρόνια και παρέδωσε ελλειματικό το Δήμο στο Νίκο Λαζαρόπουλο.

Το‭ “‬τι σημαίνει‭” ‬Καρδάσης σε επόμενη ανάρτηση...‭

Το Πολιτικό εξτρεμισμό της Άκρας Αριστεράς προωθεί εμμέσως η Ανδρούτσου.


O Μιχάλης Κυριακίδης είναι μελος της πολιτικής σέχτας “imagine”, της σέχτας που “διόρισε” Δήμαρχο Αγίου Δημητρίου την Μαρία “Μαράκι” Ανδρούτσου. O Κυριακίδης προέβει σε δημοσίο πολιτίκο εξευτελισμό του πολιτευτή της Πόλης μας Μανώλη Παπαδακάκη μέσω του internet! Εχοντας η πολιτίκη σέχτα “imagine” στο μπλογκ της “συνδεσμο” που σε μεταφέρει στο προσωπικό άλμπουμ φωτογραφιών του Κυριακίδη στο google (http://picasaweb.google.com/mkyriak/ZtAVJI#5540415826836678690), μας δείχνει μια φωτογραφία που γελοιοποιεί το Μανώλη Παπαδακάκη με σαφές στόχο να τον πλήξει εκλογικά. Σε περίπτωση που πει κανείς “έλα μωρέ μια πλακα έκανε ο γλύφτης της Ανδρούτσου...”, ρωτάω εάν η νεολαία της πόλης μας βλέπει αυτά από έναν μεγάλο ηλικιακά άνδρα (που θα έπρεπε να μεταδίδει σύνεση), τι θα κάνει η ίδια έναντι των πολιτικών της αντιπάλων;




Δεν χρειάζεται να μας ρωτήσετε εάν ο Κυριακίδης είναι ΠΑ.ΣΟ.Κ γιατί δεν είναι...ΕΙΝΑΙ της ίδιας κατηγορίας με το Πιπίνη δηλαδή Άκρα Αριστερά! Μάλιστα στο ιστολογίο του στο facebook (http://www.facebook.com/mkyriakidis?v=photos&sb=0#!/mkyriakidis?v=wall) αποκαλεί τον άκρο-αριστερό Νικητα Κακλαμάνη Ακροδεξιό! ( γράφοντας “οι προοδευτικές δυνάμεις της Αθήνας έστειλαν σπίτι του τον τον ακροδεξιό, ξενοφοβικό και φαύλο Κακλαμάνη!”)

 Αλλά Μαράκι όταν κατεβαίνεις στο πολιτικό στίβο και ζητάς την ψήφο των πολιτών του Αγίου Δημητρίου μέσα από δημοκρατικές διαδιακασίες, δεν θα πρέπει να θέτεις και ένα κώδικα κοσμίας πολιτικής συμπεριφοράς στους υποστηριχτές σου έναντι των πολιτικών αντιπάλων; ΕΣΥ, Ανδρούτσου δεν μας έλεγες για “Νέα Ήθη” και “Διαφάνεια” στο Δήμο μας;