Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2010

Ο ιδεολογικός καθοδηγητής της Ανδρούτσου (Καρδάσης) αρνείται την ύπαρξη του Ελληνικού Έθνους πριν το 1821! Δείξε μου το φίλο σου να σου πω….

Για να καταλάβετε τι ακριβώς είναι η Μαρία Ανδρούτσου και τι πολιτικά εκφράζει θα πρέπει να καταλάβετε για ποιο λόγο ιδεολογικό της έδωσε πολίτικη στήριξη μέσω της Ελευθεροτυπίας ο Καρδάσης. Τι είναι ο Καρδάσης;  Ήταν τυχαίο ότι η Ανδρούτσου οργάνωσε στην πόλη μας βραδιές «πακιστανικού πολιτισμού» κατά τις δημοτικές εκλογές του 2010 ή τυχαίο που σαν υποψήφια βουλευτής του ΠΑ.ΣΟ.Κ είχε πει ότι «ο μετανάστης χρειάζεται προστασία» ;
Λοιπόν ο «σοβαρός» αρχιπροδότης Καρδάσης μέσα από την Ελευθεροτυπία (την εφημερίδα που διαβάζουν τα μελή της 17Ν) μας λέει ότι ο Φαλμεράιερ  έχει δίκιο και Ελληνικό Έθνος δεν υπήρχε αλλά δημιουργήθηκε μετά το 1821! Κάτι τέτοια ρεντικόλα μαζεύει η Ανδρούτσου για να ξεγελάσει το πόπολο.
-          Κύριε (αρχιπροδότη) Καρδάση,  ο δόκτωρ Άρης Πουλιανός που ήταν μέλος του ΕΑΜ και σπούδασε στην ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ μας λέει τα ακριβώς αντίθετα… Επιστημονικά, ποιος έχει δίκιο ο αριστερός πατριώτης Άρης Πουλιανός , ο εβραίος Φαλμεράιερ ή εσείς?