Πέμπτη 6 Ιανουαρίου 2011

Ο Κομμουνιστής Φιντέλ Κάστρο σέβεται της Ορθοδοξία την όποια ο Κώστας Λώμης την απορρίπτει!

http://imaginepolitesagioudimitriou.blogspot.com/2010/12/blog-post_29.html


Επειδή είναι δύσκολο να πείσει κάποιος τους άθεους και τους απάτριδες να σέβονται την Ελλάδα και την Ορθοδοξία γιατί οι αθεόφοβοι ντύνουν την ομολογία απιστίας (π.χ. στην τελετή ορκωμοσίας δήμαρχων) τους με την ιδεοληψία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Θα ήταν καλύτερα να διαβάσουν καλύτερα Ιστορία για να δουν τις στενές σχέσεις του βυζαντίου με την εκκλησία για να αντιληφτούν διαχρονικά τις σχέσεις συνεργασίας υπέρ της κοινωνίας του ελληνισμού με την εκκλησία.
Από την άλλη από 2004 και μετά συμβαίνει το έξης φαινόμενο που ο ριζοσπάστης δεν Τολμάει να το παραδεχτεί! Σε ρυθμούς τσούναμι προσηλυτίζει πιστούς η ορθοδοξία στην κομμουνιστική Κουβά!

«ΚΥΡΙΕ» Λώμη εάν δεν θέλετε «χριστιανικές» ψήφους, ας βγει να το πει η Ανδρούτσου   «φορά παρτίδα»! Έκτος εάν δεν ξέρετε το στενό εναγκαλισμό με την εκκλησία υποψήφιων δημοτικών σύμβουλων με το συνδυασμό Ανδρούτσου.

Ευθύνες έχει και η Ανδρούτσου που συμπεριέλαβε άθεους αριστερούς (Θεοδωρόπουλος, Διαβολίτσης) στο ψηφοδέλτιο της.

Ο Θεόδωρος Κατσανέβας «ξεγυμνώνει» ιδεολογικά Ανδρούτσου και Λάθρο-ΙΜΑGINE!

http://www.youtube.com/watch?v=dWK1Jp6hrmI

Βόμβες μεγάτονων πέταξε ο Θεόδωρος Κατσανέβας σε KONTRA CHANNEL! Προσέξτε επειδή είμαστε καλοί προβοκάτορες (όχι τόσο Καλοί όπως ο Κυριακίδης που «βαφτίζει» τους Καμίνη και Μπουτάρη «Κέντρο-αριστερούς» για να τους κάνει εύκολα αποδεκτούς από το εκλογικό κοινό του ΠΑ.ΣΟ.Κ) «βάζουμε» τον επί δεκαετίες βουλευτή του ΠΑ.ΣΟ.Κ να μιλήσει εκ μέρους της κοινής Λογικής και να «ξεγυμνώσει» ιδεολογικά την λαθραία ιδεολογία των ιδεολογικών υπερασπιστών (ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ και Κ.Κ.Ε) των δουλεμπόρων της ΑΣΤΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ. Λέει ο Θεόδωρος Κατσανέβας:
1.       "O Ελ αλ Γκαντουρ (πρόεδρος μουσουλμανικής κοινότητας) ΕΙΝΑΙ πράκτορας της ΤΟΥΡΚΙΑΣ"!
2.       "Λάθος να γίνει τέμενος στο Βοτανικό, θα πρότεινα να γίνουν 2 τεμένοι ένα στην Παιανία και ένα στην Εκάλη… κοντά στο σπίτι του Κύριου Τσίπρα στο Διόνυσο!"
3.       "Πουθενά στο ΚΟΣΜΟ δεν υπάρχει φαινόμενο ενσωματώσεις μουσουλμάνων στο γηγενή πληθυσμό"
4.       "Ο Νικήτας Κακλαμάνης και ο Προκοπής Παυλόπουλος έφτασαν στο παραλογισμό να πουν ότι ευχαριστούν τους μετανάστες που διάλεξαν την Ελλάδα."
5.       "Εάν δεν καταλάβουν Παπανδρέου, Σαμαράς και Καμίνης που μιλούν για ρατσισμό και Πολύ-πολιτισμό oτι είναι μπούρδες που δεν μπορούν να εφαρμοστούν σε χώρες σαν την δική μας"
Ο Μοχάμαντ Αμίν, τι γνώμη έχει για το ισλαμικό εξτρεμισμό; Tον ρώτησε κάνεις εάν είναι βεχάμπιτης ή μόνο φωτογραφίες βγάζουμε για ψηφοθηρικούς λόγους;