Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2011

Αντιχριστιανική Προπαγάνδα από τους άθεους Imagine!!



Προσπαθώντας ξυπνήσουν τα αντιχριστιανικά αντανακλαστικά των αλητών της άκρας Αριστεράς η πολίτικη σέχτα Imagine καταφεύγει  στην στοχοποίηση του ελληνοπρεπή Μητροπολίτη  Θεσσαλονίκης (και Πελαγονίας λεμέ εμείς!) Άνθιμου παρουσιάζοντας τον με τα αρχιερατικά του άμφια εξάπτοντας την φαντασία του αγραμμάτου πόπολου στο όποιο απευθύνονται.  Επί της ουσίας το ΠΑ.ΣΟ.Κ του οποίου είναι μέλος η Μαρία Ανδρούτσου δεν «βρήκε» περιουσία πριν λίγο καιρό που θέλησε να φορολογήσει την εκκλησία μια ορθόδοξη εκκλησία που από το υστέρημα του πιστού Έλληνα χριστιανού ταΐζει και ντύνει χιλιάδες έλληνες και ξένους κατοίκους της χωράς μας. Το ΚΚΕ και ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α που παίρνουν «τα εκατομμύρια της Αρκούδας» τι κοινωνικές δράσεις έχουν κάνει με αυτά τα λεφτά περά από το διατηρούν το κομματικό τους στρατό;  Να δείτε τι καραγκιόζηδες είναι βγάζουν με άμφια μονό τον Άνθιμο ( για να τον «εκθέσουν») ενώ τον Ιερώνυμο (δεν τον βγάζουν με άμφια για να τον παρουσιάσουν ως «συνετό») που είναι του σιναφιού τους τον «διαφημίζουν» έστω και διακριτικά…
http://imaginepolitesagioudimitriou.blogspot.com/2010/12/blog-post_2826.html

Υποκριτής ο Κυριακίδης!!!!

http://imaginepolitesagioudimitriou.blogspot.com/2010/11/blog-post_29.html#more

Κάποιοι δεν εννοούν να αποδεχτούν το εκλογικό αποτέλεσμα που εκφράζει τη θέληση των δημοτών της πόλης μας. Βαθιά αντιδημοκράτες, αλλά και ανάγωγοι, κρυπτόμενοι σαν αρουραίοι πίσω από την ανωνυμία τους, έχουν στήσει βιομηχανία λάσπης  κατά των imagine, είτε στέλνοντας ανώνυμα σχόλια στο blog αυτό, είτε με ασχήμιες και ηλιθιότητες σε κάποια φασιστικά site. Τα έχουμε συνηθίσει αυτά. Και δεν μας πτοούν.

Εμείς απευθυνόμαστε σε όλους τους πολίτες με δημοκρατική συνείδηση, ευαισθησίες και αγάπη για την πόλη μας. Τους ζητάμε να στηρίξουν τις προσπάθειες της νέας μας δημάρχου, της Μαρίας Ανδρούτσου,η οποία εξελέγη ανατρέποντας τις λογικές του παλαιοκομματισμού και του παραγοντισμού. Τους καλούμε να την στηρίξουν, με ιδέες, προτάσεις και συμμετοχή. Τότε, μόνον, θα μπορέσουμε να δούμε μια πόλη πιο καθαρή, πιο πράσινη, πιο δημιουργική και ζωντανή. ΤΟΤΕ ΜΟΝΟΝ ΘΑ ΕΝΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ

Τους υπόλοιπους τους αφήνουμε στη μιζέρια τους και στη λάσπη τους, μέσα στην οποία θα βουλιάξουν. Δεχόμαστε και θα δημοσιεύουμε στο blog των Imagine κάθε σχόλιο κριτικής, όσο σκληρή κι αν είναι - ακόμη και κακοπροαίρετη- χωρίς λογοκρισία, αρκεί να είναι επώνυμη. Αυτός που ασκεί την κριτική, πρέπει τουλάχιστον να έχει το θάρρος να βάζει το όνομά του και να μην κρύβεται σαν αρουραίος.

Δεν πρόκειται όμως να δημοσιεύσουμε απόψεις και σχόλια, ακόμη και θετικά, εάν δεν είναι επώνυμα. Δεν θα ασχοληθούμε μαζί τους. Μας ενδιαφέρουν οι πολίτες που έχουν ταυτότητα, που αγωνιούν και θέλουν να συμβάλλουν για ένα καλύτερο Μπραχάμι.

Μιχάλης Κυριακίδης, ένας εκ των  Imagine.


Εμείς, Μιχάλη, δεν θα καλλιεργήσουμε την ηττοπάθεια στην βάση της Δεξιάς (αλλά και του πατριωτικού ΠΑ.ΣΟ.Κ) της Πόλης μας και δεν θα επιτρέψουμε να μετατρέψεις το δίλλημα ενάντια στην μεταναστονολαγνα Ανδρούτσου (που είναι Έλληνες ενάντια Ανθελλήνων) σε δίλλημα ΠΑ.ΣΟ.Κ (εσύ και η Ανδρούτσου δεν είστε ΠΑ.ΣΟ.Κ αλλά ακροαριστεροί) ενάντια ΝΔ.
ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΣΤΕ το εκλογικό αποτέλεσμα σαν αποτέλεσμα μιας εκλογικής διαδικασίας αλλά δεν θα μείνουμε παθητικοί επειδή ηττηθήκαμε σε συγκεκριμένο πεδίο μάχης άλλωστε η επανάσταση είναι μια διαρκής διαδικασία. Να μας λες εσύ (που είσαι άθεος και εαμο-βούλγαρος») αντί-δημοκράτες είναι σαν να λέει ο Στάλιν το εαυτό του δημοκράτη. Καταλαβαίνεις τον παραλογισμό, έτσι;
H ανωνυμία των μπλογκ είναι κατακριτέο όταν αυτά ανήκουν στην δεξιά ή όταν ανήκουν στην αριστερά (indymedia) προάγουν την επαναστατική βία και την «πάλη των τάξεων»;
Σε "έχω" δει να λες κάτι για το indymedia ( που χρηματοδοτειται από τον Soros); Εκτος βεβαια εάν ενοχλησε blog της δεξιάς που κριτικάρουν ΕΣΕΝΑ!!! Περά από την ανωνυμία, υπάρχει και η πολίτικη ουσία… τουλάχιστον όπως την αντιλαμβανόμαστε εμείς…

Πολίτικη ορκωμοσία θα ήθελε ο Κυριακίδης!

http://imaginepolitesagioudimitriou.blogspot.com/2010/12/blog-post_21.html

Η ορκωμοσία της Δημάρχου και του νέου Δημοτικού Συμβουλίου Αγ. Δημητρίου θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2010 και ώρα 20:30 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, στον 2ο όροφο του Δημαρχείου. Η τελετή θα είναι λιτή.


Διαδικασία Ορκωμοσίας

Από τις κείμενες διατάξεις δεν ορίζεται συγκεκριμένο τελετουργικό για την ορκωμοσία των
αιρετών, παρά μόνο για το περιεχόμενο του όρκου.

Ο όρκος που δίνεται έχει ως εξής:

«Ορκίζομαι να είμαι πιστός στην πατρίδα, να υπακούω στο Σύνταγμα και στους νόμους και να εκπληρώνω τίμια και ευσυνείδητα τα καθήκοντά μου».

Όσοι αιρετοί επιθυμούν δίνουν τον παραπάνω όρκο ενώπιον του Ιερού Ευαγγελίου ή αν
κάποιος αιρετός πιστεύει σε θρησκεία ή δόγμα που επιβάλλει ίδιο τύπο όρκου, τότε, εφόσον
το επιθυμεί ο όρκος δίδεται κατά τον τύπο αυτό (π.χ. ενώπιον του κορανίου).

Επίσης, εάν κάποιος αιρετός δεν πιστεύει σε καμία θρησκεία ή σε θρησκεία που δεν
επιτρέπει όρκο, δηλώνει τα αναφερόμενα στον όρκο στην τιμή και τη συνείδησή του, με
τον εξής τρόπο:

«Δηλώνω στην τιμή και στη συνείδησή μου να είμαι πιστός στην πατρίδα, να υπακούω στο
Σύνταγμα και στους νόμους και να εκπληρώνω τίμια και ευσυνείδητα τα καθήκοντά μου».


Ενοχλήθηκε με το υφιστάμενο τελετουργικό ο «τρελός της πόλης».. Καλά Μιχάλη εάν σε ενοχλεί τόσο πολύ ο χριστιανισμός και δεν θέλεις να ορκίζεσαι στο ευαγγέλιο, πήγαινε αγόρι μου στο ληξιαρχείο και άλλαξε το όνομα σου σε Μούρατ  εφόσον είσαι άθεος μην κρύβεσαι πίσω από το «Μιχάλης»!! Άσε που «η τιμή και η συνείδηση» του πολιτικού όρκου είναι υποκειμενική για εμάς τους χριστιανούς. Τώρα εάν ορκιζόσουν εσύ σε  περίπτωση που ήσουν δημοτικός σύμβουλος  «στη τιμή και τη συνείδηση» σου να υπερασπίζεσαι την πατρίδα, ο Γκρουεφσκι θα διεκδικούσε την «Μακεδονικότητα» της Πόλης μας..
Μαρία, σε παρακαλώ, μάζεψε τους τρελούς…

Αποστάσεις από το Γοδεφρείδο Τσαντόφσκι, η Μαρία Ανδρούτσου.

http://www.energosdimotis.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=1357:2010-12-21-13-49-06&catid=84:2008-10-17-23-48-59&Itemid=201

Μήνυμα της Δημάρχου Αγ. Δημητρίου

Φίλες και φίλοι,

H ζοφερή εικόνα μιας κοινωνίας σε κρίση, η οικονομική δυσπραγία, οι ανικανοποίητες ανάγκες των συνανθρώπων μας, η αβεβαιότητα για το μέλλον… Αυτή είναι η σύγχρονη ελληνική πραγματικότητα, προϊόν πολιτικών δεκαετιών που άφησαν τη χώρα μας αθωράκιστη στη δίνη αυτού του νέου τύπου παγκόσμιου οικονομικού πολέμου που εξελίσσεται στις μέρες μας. Ζητούμενο, η θυσία των κατακτήσεων, που με πολύχρονους αγώνες πέτυχε ο ελληνικός λαός, η λεηλασία των πλουτοπαραγωγικών πηγών της χώρας, η σκληρή λιτότητα χωρίς σαφή χρονικά όρια. Κι όλα αυτά, με μια μεθοδολογία που δύσκολα πείθει και με μια προοπτική που δεν διαφαίνεται.


Μαρία, τα χρονικά όρια δεν είναι ασαφή, είναι πολύ συγκεκριμένα. Το Ελληνικο εθνος (με συγχωρεις που χρησιμοποιω την λεξη Εθνος και όχι λαο αλλά ο «λαός» μπορεί να σημαίνει ότι «εμείς» είμαστε το «ίδιο» με τους ξένους μωαμεθανούς εγκληματίες) θα κάνει θυσίες για αλλά 30 χρονιά, (μέχρι να αποπληρώσουμε τα δανεικά που παίρνατε για αναπαραγάγετε το κομματικό κράτος) θυσίες που ξεκίνησαν από το 1985. Είναι εύκολο να τα ρίχνουμε σε ένα «παγκόσμιο οικονομικό πόλεμο» όταν τα κλεφτρόνια της δεξιάς, του ΠΑ.ΣΟ.Κ και της αριστεράς δημιουργούσαν τα χρέη του Κράτους. Εάν υπαινίσσεσαι με την ορολογία «πλουτοπαραγωγικές πήγες της χωράς» την…. ΕΘΕΛ τότε ο πολίτης δεν έχει καμιά όρεξη να πληρώνει τους συνδικαλιστές να υπάρχουν για να διαλέγουν με ποια  Κυβέρνηση θα κάνουν απεργία… Γιατί πώς να το κάνουμε, Μαρία, εάν κυβερνούσε ο πολίτικος απατεώνας (Κώστας Καραμανλής) και έπαιρνε τα μετρά που παίρνει ο Γοδεφρείδος, θα είχατε κάψει ξανά την Αθηνά μέσα σε 2 χρονιά. Πάντως εάν εννοείς με την ορολογία «πλουτοπαραγωγικές πήγες της χωράς» τα πετρέλαια του Αιγαίου που ο πρωθυπουργός παραδέχτηκε στη Βουλή ότι υπάρχουν τότε πιασε το φιλαράκι σου το Πάγκαλο και πες του να τα «βγάλει» χωρίς συνεκμετάλλευση με τους Τούρκους.
Το 2011 βρίσκει την πόλη μας με νέα δημοτική αρχή. Μια δημοτική αρχή που καλείται να ανταποκριθεί στην ελπίδα όλων μας για έναν καλύτερο Άγ. Δημήτριο και να επωμισθεί την ευθύνη της πορείας του Δήμου μας στους νέους αυτοδιοικητικούς δρόμους που άνοιξε ο «Καλλικράτης» και φυσικά μέσα στο δύσκολο οικονομικό κλίμα των καιρών.
Αισιοδοξούμε, ελπίζουμε στο καλύτερο και στο βασανιστικό ερώτημα αν υπάρχει ελπίδα, καλούμαστε να απαντήσουμε θετικά. Κι αν δυσκολευόμαστε να απαντήσουμε θετικά, αν νομίζουμε ότι η ελπίδα κρύφτηκε, οφείλουμε να την αποκαλύψουμε. Πώς; Με τη δράση μας, με την αφύπνισή μας, με τη συμμετοχή μας, με την αγωνιστικότητά μας, με την αλληλεγγύη μας, με το ζωντάνεμα της τοπικής μας κοινότητας Να την αναζητήσουμε στο βλέμμα των νέων ανθρώπων, που δυσκολεύονται να ξεκινήσουν τη ζωή τους. Να την αντλήσουμε από την τρίτη ηλικία, που για μια ακόμη φορά καλείται να «σώσει» τη χώρα. Να τη δημιουργήσουμε στηρίζοντας ο ένας τον άλλο στις διεκδικήσεις μας για τη βελτίωση της ζωής μας.  

Αγαπητοί συμπολίτες,

Ο δήμος μας το 2011 μπαίνει σε μια νέα περίοδο.  Επιθυμία όλων μας είναι, η περίοδος αυτή να είναι καλύτερη από τις προηγούμενες.  Θέλησή μας είναι να ανταποκριθούμε στις σημερινές ανάγκες που έχει ο Άγ. Δημήτριος. Πίστη μας είναι ότι όλοι μαζί έχουμε τη δύναμη να ξεπεράσουμε προβλήματα και να δημιουργήσουμε καλύτερες συνθήκες ζωής στην πόλη μας. Με τις σκέψεις αυτές, σας εύχομαι προσωπική υγεία και οικογενειακή ευτυχία. Τα Χριστούγεννα και η Πρωτοχρονιά, ας αποτελέσουν πηγή έμπνευσης και άντλησης δύναμης για όλους.

Άγ. Δημήτριος, 20-12-2010

ΜΑΡΙΑ ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΥ
ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ