Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2010

Tα ΜΜΕ των διαπλεκόμενων Νταβατζήδων που έφαγαν τα λεφτά του Ελληνικού Κράτους ΠΡΟΜΟΤΑΡΟΥΝ την Ανδρούτσου (μετά την Ελευθεροτυπία πριν 2 μήνες)!

ΟΡΚΙΣΤΗΚΕ η Μ. Ανδρούτσου



Στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Αγ. Δημητρίου, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου η ορκωμοσία της Δημάρχου Μαρίας Ανδρούτσου και των 41 Δημοτικών Συμβούλων που για την περίοδο 2011-14 θα διαχειριστούν τις τύχες της πόλης.

Το επόμενο δημοτικό γεγονός θα λάβει χώρα την Κυριακή 2-1-2011 το πρωί και είναι η εκλογή Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου και των μελών της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, οι οποίες αντικαθιστούν την παλιά Δημαρχιακή Επιτροπή.

Η Δήμαρχος Αγ. Δημητρίου, με την ανάληψη των καθηκόντων της θα ορίσει και τους 5 Αντιδημάρχους, που θα αναλάβουν συγκεκριμένους τομείς της διοίκησης.

http://www.vimaonline.gr/default.asp?pid=20&ct=19&artid=944

http://www.politonkinonia.gr/main/index.php?option=com_content
&view=article&id=845:2010-12-29-08-29
-06&catid=48:2010-12-29-08-11-07&Itemid=2

Ρε τι έρωτας είναι αυτός με το Μαράκι; Ούτε ο Γοδεφρείδος Τσαντόφσκι (γνωστός ως Γεώργιος Παπανδρέου ή «Γιωργάκης») δεν είχε τόση προβολή όταν έγινε πρωθυπουργός! Πάει να μας πείσει ο παρακρατικός μηχανισμός ότι η Ανδρούτσου είναι ο απεσταλμένος του Υψίστου στη γη που θα μας λύσει όλα τα  προβλήματα  της περιοχής μας. Πολλά ερωτήματα γεννιούνται:
1.       Γιατί  το «Βήμα» τώρα και η «Ελευθεροτυπία» παλιότερα προβάλλουν  την Ανδρούτσου και όχι κάποιον άλλο δήμαρχο του ΠΑ.ΣΟ.Κ στην Αττική και στην υπόλοιπη Ελλάδα; Tι την κάνει τόσο ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ;
2.       Τι «αντιπαροχές» έχει δώσει η Ανδρούτσου για να έχει αυτή την προβολή σε περίπτωση που παραδεχτούμε ότι δεν είναι εκπρόσωπος του βαθέως ΠΑ.ΣΟΚ [ή του ΠΑ.ΣΟ.Κ που δεν είναι ΠΑ.ΣΟΚ (ο Μανώλης Παπαδακάκης  είναι ΠΑ.ΣΟ.Κ) που σαν τοποτηρητής του τραπεζικού κατεστημένου που τοκογλυφικά ρημάζει την χωρά μας με το Μνημόνιο] που χρέωσε την Ελλάδα.
3.       Γιατί το site politonkinonia.gr αναπαραγάγει  «αμάσητο» το άρθρο του «Βήματος on line»… χωρίς καν να αλλάξει ένα άρθρο… εάν δεν ανήκει και αυτό σε μηχανισμό προβολής της Ανδρούτσου;