Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2011

ΣΤΕΡΝΗ ΜΟΥ ΓΝΩΣΗ ΝΑ Σ' ΕΙΧΑ ΠΡΩΤΑ!!!




Ο κ. Οικονομάκος αναφέρθηκε και στη νέα δημοτική αρχή της πόλης μας λέγοντας πως σε κάθε θετικό και σύμφωνο με τις αρχές τους  και τα πιστεύω τους  που είναι η εξυπηρέτηση του πολίτη θα είναι δίπλα της. Όμως σε κάθε αρνητικό που είναι αντίθετο με το συμφέρον της πόλης και των κατοίκων της,  θα τους βρίσκει απέναντί της διεκδικητικούς και πολέμιούς της. «Τα πρώτα δείγματα της νέας δημοτικής αρχής δεν μας δείχνουν ότι έχουν ειλικρινή διάθεση για συνεννόηση και συνεργασία στη νέα πορεία του δήμου μας» τόνισε με έμφαση ο επικεφαλής της παράταξης. Ο κ. Οικονομάκος έκλεισε το χαιρετισμό του με τις καθιερωμένες ευχές για υγεία και δημιουργικότητα στη Νέα Χρονιά.


Φάνη, τι περίμενες; Nα σου πει «ευχαριστώ» η Ανδρούτσου; Αυτή δεν δίνει στου «αγγέλου της νερό»… Ήταν πολιτικό σου λάθος που την στήριξες για πολλούς λόγους… η Ανδρούτσου πάνω από όλα έχει το «εγώ» της και όχι το συμφέρον της πόλης. Εφόσον αγαπάς την πόλη μας, θα γίνεις μέρος μιας μελλοντικής «λύσης» (και θα εισπράξεις τα «μπράβο») ή θα γίνεις μέρος του «προβλήματος» (στηρίζοντας την);

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Είσαι σίγουρος-ή ό,τι ο Φάνης Οικονομάκος (και οι δικοί του) στήριξε Ανδρούτσου??????

Sperthias/Voulis είπε...

Είχα την εντύπωση ο Οικονομάκος στήριξε στο 2ο γύρο των δημοτικών εκλογών την Ανδρούτσου..

http://imaginepolitesagioudimitriou.blogspot.com/2010/11/10-2010-7.html

Ανώνυμος είπε...

ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ...ΓΥΡΟ ? 4 ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ ..ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ,ΜΕΤΑ ΤΟΥ ΒΡΩΜΙΣΑΝ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ? ΑΝ ΤΟ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕ ?

Sperthias/Voulis είπε...

ΑΣΧΕΤΑ με την προσωπικη φιλοδοξια του καθενος, ο Φανης, δεν ειναι Ανδρουτσου ειναι...και δεν ειναι ομηρος της Ακρας Αριστερας..