Τρίτη 15 Μαρτίου 2011

Είναι Ρατσιστικό να νοιώθεις ΕΛΛΗΝΑΣ, «ΚΥΡΙΕ» Καρδάση;


Στην χώρα μας κάθε έννοια δημοκρατίας αναιρείται  διότι:
1.       Ο δοσίλογος Γοδεφριδος (Γιώργος) Παπανδρέου – Τσαντοφσκι  παρέδωσε όπως παραδέχτηκε και ο ίδιος και ο Στρος Καν  την εθνική Κυριαρχία στο Δ.Ν.Τ
2.       Οι μετανάστες εισβολείς τρώνε τις σάρκες του Έλληνα σκοτώνοντας και ληστεύοντας το νομοταγή πολίτη αφήνοντας  τον απροστάτευτο η πολίτικη εξουσία που βάση το σύνταγμα θα έπρεπε να τον προστατεύει.
3.       Η Τουρκιά με τις υπέρ-πτησεις των μαχητικών αεροσκαφών πάνω από το αιγαίο διαλύει κάθε έννοια εδαφικής ακεραιότητας που η «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ» πολιτεία θα πρέπει να παρέχει στους πολίτες της.
Με βάση αυτό το δεδομένο δεν θα έπρεπε η «πνευματική ηγεσία» να διαφυλάξει τα αυτονόητα; Όχι βεβαία! Και δεν κάθεται μονό άπραγη σε μια γωνιά «τρώγοντας» τα εκατομμύρια ευρώ που παίρνει από το κράτος για να «μορφώσει» την ελληνική νεολαία αλλά μεγάλος αριθμός αυτής της «πνευματικής  ηγεσίας» που στο σύνολο της αποτελείται από αληταραδες της άκρας αριστεράς μαζί με το εβραιοκινητο ιστολογιο jungle-report καταγγέλλουν ένα πατριωτικό κόμμα που τιμαει την ΕΛΛΑΔΑ και την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ επειδή αυτό το κόμμα δηλαδή ο ΛΑ.Ο.Σ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ την ΘΑΛΕΙΑ «είναι ρατσιστικό να νοιώθεις Έλληνας» Δραγώνα!
Ξέρετε ποιος είναι μέσα στην συμμορία των καθηγητών που κάνουν αβάντα στην Θάλεια; Να το πω αλλιώς …τι κοινό έχει η Μαρία Ανδρούτσου (Δήμαρχος Άγιου Δημήτριου) και η Θάλεια Δραγώνα; Στηρίζονται και οι δυο από το Βασίλη Καρδαση…  ναι.. ναι… τον αρχιπροδοτη που μας είχε πει ότι δεν υπήρχε Ελληνικό Έθνος ΠΡΙΝ το 1821… Τέτοια ρεμάλια στηρίζουν την Μαρία Ανδρούτσου… ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΟΥΣ!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: